Forskel mellem versioner af "Ledelsesredskaber"

Fra SpejderWiki
Skift til: Navigation, Søgning
(aOiiokOlU)
m (Ledelsesredskaber beskyttet ([edit=autoconfirmed] (til 7. jan 2012, 09:26 (UTC)) [move=autoconfirmed] (til 7. jan 2012, 09:26 (UTC))))
 
Linje 1: Linje 1:
http://www.panzavidela.com/ acomplia eovy http://www.reclaiminglife.com/ pharmacy tech buy tramadol xmlq http://www.obsessedwithbroadway.com/ meridia 7702 http://www.hermanamarthapereyrairaola.org/ buy acomplia nwo
+
== Snak om rød tråd ==
 +
 
 +
To vinkler at tage snak om hvad og hvordan man gør og lærer i de forskellige grene:
 +
 
 +
Hvad laver vi i den enkelte gren - og passer det sammen med grenen over og under
 +
 
 +
Hvad kunne vi godt tænke os at de lærte os i grenen under os.
 +
 
 +
Man kan sige, at indholdet i alle grenene er opbygget efter samme skabelon, hvor man går mere og mere i dybden jo ældre man bliver.
 +
 
 +
Spejderne skal have noget at se op til - man skal se frem til at rykke op. Det betyder også at det kan være en god ide at have aktiviteter på tværs af grenene, så de yngre kan se at de ældre laver de samme ting, det er bare sværere.
 +
 
 +
== Arbejdet i et team ==
 +
 
 +
En vigtig ting i et teamarbejde er at komplimentere hinanden. Denne test er lavet til at analysere forskellige væremåder og arbejdsmetoder for personer i en gruppe.
 +
[[Hjulet]]
 +
 
 +
 
 +
== Leder vs. vejleder ==
 +
 
 +
En '''leder''' er typen der går forrest og siger sådan gør vi. Ham/hende der tager initiativ og sørger for udførslen. En leder er gerne en del af det der skal ske.
 +
 
 +
En '''vejleder''' er en der hjælper til når der er problemer, lader andre begå - og lære af  - deres fejl. En vejleder står uden for processen og skrider ikke nødvendigvis ind undervejs, men evaluerer processen bagefter i samarbejde med de andre.
 +
 
 +
I spejderregi er alle ledere en blanding af vejleder og leder, alt efter situation. Jo større spejdere, jo mere vejleder og mindre leder. For små børn er det primært en lederrolle.

Nuværende version fra 7. jul 2011, 09:26